Ships Cook Training

To παρόν μάθημα δίνει ισχύ στις διατάξεις των παρακάτω Διεθνών Συμβάσεων Εργασίας:

  • σύμβαση του 1946 περί – Τροφίμων και εστίασης (μάγειρας πλοίου), και
  • σύμβαση του 1946 – την πιστοποίηση του μάγειρα πλοίου

 

Σκοπός
(1) Για να παρέχουν στα άτομα την κατανόηση των καθηκόντων ενός μάγειρα που σχετίζεται με το θαλάσσιο περιβάλλον στα πλοία.
(2) Να παρέχουν την κατάλληλη κατάρτιση για την ανάπτυξη των γνώσεων, δεξιοτήτων και στάσεων που απαιτούνται για να επιτύχει τον στόχο και την επικερδή απασχόληση ως μάγειρας πλοίου .

 

ΚΑΛΥΨΗ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:

Το μάθημα περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες / κατάρτισης:

  • Προσόντα και χαρακτήρα στο επάγγελμα
  • Παρατηρώντας την Προσωπική υγιεινή
  • Ασφάλεια τροφίμων και Υγιεινή
  • Πρακτικές, Παρατηρώντας την Υγεία και την Ασφάλεια
  • Διαχείριση /Διαχωρισμός Προστασία Θαλάσσιου Περιβάλλοντος / αποβλήτων
  • Απασχολούμενος μέσα σε πολυ-πολιτισμικό και θρησκευτικό περιβάλλον
  • Εκτέλεση της συντήρησης και την υγιεινή του εξοπλισμού μαγειρείου και εγκατάστασης
  • Εκτέλεση του έλεγχου των αποθεμάτων

 

Πιστοποιητικό
Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι υποψήφιοι θα είναι σε θέση να αποκτούν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τη στάση για τις αντίστοιχες μονάδες των βασικών, κοινών ικανοτήτων που προορίζονται για τους Μάγειρες Πλοίων.